Malkata Vodenitsa

26 172 EUR


Количество комнат:
Вид на бассейн:
Этаж:
Цель покупки:
Количество
Комплекс Malkata Vodenitsa в Святом Власе
1 - комнатная: 26 172 EUR
2 - комнатная: 48 000 EUR
3 - комнатная: Нет
 

 

"Малката Воденица" / Malkata Vodenitsa е малък и приятен комплекс от ваканционни апартаменти, който е разположен в луксозния курорт Свети Влас. Комплексът отстои на 200 м от плажа, морето и яхтеното пристанище "Марина Диневи", което е с капацитет за над 300 яхти.

Комплексът се състои от една сграда на шест жилищни етажа. Изборът е между 27 апартамента, вариращи от 28 кв.м. до 129 кв.м. както следва: 5 студия, 10 апартамента с една спалня, 10 апартамента с две спални, 2 апартамента с три спални. Апартаментите са с морски изглед, завършени с напълно оборудван санитарен възел, необзаведени. В допълнение има и едно подземно ниво с 11 паркоместа, както и три открити паркоместа до сградата. Към сградата има външен басейн. Комплексът е подходящ за обитаване и ползване през цялата година.

Архитектурата перфектно предава атмосферата на древната българска архитектура, която съчетава камък, дърво и червен керемиден покрив. Всички тези характеристики са в перфектна хармония с дизайна на комплекса. 

Съчетанието на морски и планински въздух, липсата на промишлени предприятия и близостта до курорта Слънчев Бряг и гр. Несебър, както и удобните комуникации, превръщат района в предпочитано място за почивка. Инфраструктурата на свето Влас отговаря на статут на град - има много магазини, ресторанти, много добре развита транспортна система. На 4 км от Свети Влас, се намира Слънчев бряг - най-големият и най-популярен курорт в България. 

В близост до комплекс "Малката Воденица" се намират и останалите 28 комплекса на строителната група, като почти всичките са разположени един до друг и образуват обособен район с цялостна инфраструктура. На разположение на почиващите има приятни улици, градини и места за отдих; басейни, четири фитнес клуба, салони за красота; осем супермаркета, амфитеатър със безплатни детски увеселения неделя вечер, курсове по фехтовка и други спортове. 

Защо да закупите апартамент в комплекс "Малката Воденица"

• Разположение в луксозния курорт Свети Влас, на 200 м от плажа, морето и яхтеното пристанище "Марина Диневи".

• Приятна архитектура, с добро вътрешно разпределение и множество екстри.

• Просторни апартаменти с разнообразна големина и архитектура, подходящи за семейни ваканции. 

• Висококачествено, луксозно строителство с отлични материали.

• Опции за обзавеждане, осигурени поддръжка и отдаване под наем на имотите на хотелски принцип.

• Строителна компания с 24 години опит в строителството и управлението на комплекси от затворен тип, безупречна репутация и над 30 построени в срок и работещи комплекси с ваканционни апартаменти в курортите Свети Влас и Пампорово, както и в столицата София.

Copyright www.webdesigner-profi.de